Ravintola Sumu

Catering
-menu

Buffet

Catering

KOLMEN RUOKALAJIN Á LA CARTE -MENUT

Katso vaihtoehdot

Catering

PERINTEISEMMÄT BUFFET-MENUT

Katso vaihtoehdot

BUFFET CATERING-MENUT

Ravintola Sumun buffet menut on muodostettu siten, että asiakas pääsee muodostamaan oman-laisensa tarjoilun jotka muodostuu  kylmistä pöydistä, lämpimästä ruuasta ja jälkiruuasta. Tietenkin voi myös valita vaikkapa kylmän pöydän ja jälkkärin. Omia ehdotelmia myös toteutetaan mahdollisuuksien mukaan.

 

KYLMÄT PÖYDÄT

I

Paahdettua kurpitsaa, sydänsalaattia ja jogurttikastiketta
Meloni-valkohomejuusto salaattia ja minttu-vinegretteä
Juures-salaattia, versoja ja herukka-kreemiä
Ylämaankarja terriiniä ja tatti-majoneesia
Pinta savustettua kirjolohta ja fenkoli-kastiketta
Tilliperunoita
 Talon leipää ja paahdettua voita

30,00€
II

Romainesalaattia, rypäleitä ja sitrus-vinegretteä
Grillattua kurkkua, kirsikkatomaattia ja basilika-smetanaa
Paahdettuja punajuuria, pekaanipähkinää ja homejuusto-kastiketta
Kikherne kroketteja, minttu coleslaw ja aiolia
Tilli graavattua kirjolohta ja kermaviili-kastiketta
Heinäsavustettua saimaan haukea, marinoitua retiisiä&paksoita ja jogurttia
Hauhalan hanhi-terriiniä, piklattua sipulia ja lakritsi-majoneesia
Talon leipää ja paahdettua voita

35,00€
III

Versosalaattia, tuoreita marjoja ja yrtti-vinegretteä
Semi-kuivattua kirsikkatomaattia, pariloitua kurkkua ja paahdettua pähkinää
Kirveli hummusta, paahtoleipää ja chiliöljyä
Paahdettuja juureksia, grillattua sydänsalaattia ja fetajuusto-moussea
Kylmäsavustettua haukimureketta, fenkolia ja homejuusto-piimää
Mustaherukka muikkuja, tilliperunaa ja hapankermaa
Katajanmarjalla maustettua heppapastramia ja tryffeli-aiolia
Innalanmäen tilan ylämaankarja-pullia ja laku-pippurisemulsiota
Talon leipää ja paahdettua voita

40,00€
IV

Rapeaa sydänsalaattia, marinoituja kasviksia ja homejuusto-piimää
Hapankaalia, raastettua kurkkua ja rapeaa sipulia
Paahdettua paprikaa ja vuohenjuusto-moussea
Melonia ja basilika fetajuustoa
Valkosipuli-hummusta ja ruislastuja
Saimaan savuhauki- rieskarullia ja tilli-majoneesia
Jääkellarin lohta, piklattua fenkolia, rapeaa kaprista ja fenkoli-kreemiä
Toivolan tilan mangalitza-possun kylkeä, punajuurta ja punajuuris-metanaa
Talon dijon maustettua perunasalaattia ja ylämaankarjan kieltä
 Innalanmäen tilalta
Talonleipää ja paahdettua voita

40,00€

LÄMPIMÄKSI RUOAKSI

Mahdollisuus myös useampaan vaihtoehtoon tai lisukkeen vaihtoon

I

Fenkoli- sitruunalohta ja tyrni-smetanaa
Perunakakkua

20,00€
II

Toivolan tilan Mangalitza-possun niskaa ja kirsikkakastiketta
Vaahterasiirappi punajuuria

20,00€
III

Innalanmäen tilan 56° Ylämaankarjan entrecotea, tummaa tattikastiketta
Paahdettuja juureksia

25,00€
IV

Kokonaisena paistettua Naudan sisäfileetä savu-viskikastiketta
Tryffeli-perunapyreetä

30,00€

 

JA SUU MAKIAKSI JÄLKIRUOALLA

Jälkiruoka valintaa voi laajentaa kahvilla ja teellä 2€/henkilö.

I

Pannacottaa karamellisoidusta sitruunasta, manteli-leivosta ja tuoreita pensasmustikoita

7,00€
II

Kolmen suklaan brownieta, kirsikkakompottia ja kirsikka-melbaa

7,00€

 

III

Appelsiinipossettia, tuoreita vadelmia ja pähkinägranolaa

7,00€

 

Ravintola Sumu tarjoaa vahvalla ammattitaidolla ja isolla sydämellä alusta loppuun saakka käsityönä valmistettua herkullista ruokaa ja rennon viihtyisää tunnelmaa Lappeenrannassa.