Ravintola Sumun buffet menut on muodostettu siten, että asiakas pääsee muodostamaan oman-laisensa tarjoilun jotka muodostuu kylmistä pöydistä, lämpimästä ruuasta ja jälkiruuasta. Tietenkin voi myös valita vaikkapa kylmän pöydän ja jälkkärin. Omia ehdotelmia myös toteutetaan mahdollisuuksien mukaan.
Paahdettua kurpitsaa, sydänsalaattia ja jogurttikastiketta
Meloni-valkohomejuusto salaattia ja minttu-vinegretteä
Juures-salaattia, versoja ja herukka-kreemiä
Ylämaankarja terriiniä ja tatti-majoneesia
Pinta savustettua kirjolohta ja fenkoli-kastiketta
Tilliperunoita
Talon leipää ja paahdettua voita
Romainesalaattia, rypäleitä ja sitrus-vinegretteä
Grillattua kurkkua, kirsikkatomaattia ja basilika-smetanaa
Paahdettuja punajuuria, pekaanipähkinää ja homejuusto-kastiketta
Kikherne kroketteja, minttu coleslaw ja aiolia
Tilli graavattua kirjolohta ja kermaviili-kastiketta
Heinäsavustettua saimaan haukea, marinoitua retiisiä&paksoita ja jogurttia
Hauhalan hanhi-terriiniä, piklattua sipulia ja lakritsi-majoneesia
Talon leipää ja paahdettua voita
Versosalaattia, tuoreita marjoja ja yrtti-vinegretteä
Semi-kuivattua kirsikkatomaattia, pariloitua kurkkua ja paahdettua pähkinää
Kirveli hummusta, paahtoleipää ja chiliöljyä
Paahdettuja juureksia, grillattua sydänsalaattia ja fetajuusto-moussea
Kylmäsavustettua haukimureketta, fenkolia ja homejuusto-piimää
Mustaherukka muikkuja, tilliperunaa ja hapankermaa
Katajanmarjalla maustettua heppapastramia ja tryffeli-aiolia
Innalanmäen tilan ylämaankarja-pullia ja laku-pippurisemulsiota
Talon leipää ja paahdettua voita
Rapeaa sydänsalaattia, marinoituja kasviksia ja homejuusto-piimää
Hapankaalia, raastettua kurkkua ja rapeaa sipulia
Paahdettua paprikaa ja vuohenjuusto-moussea
Melonia ja basilika fetajuustoa
Valkosipuli-hummusta ja ruislastuja
Saimaan savuhauki- rieskarullia ja tilli-majoneesia
Jääkellarin lohta, piklattua fenkolia, rapeaa kaprista ja fenkoli-kreemiä
Toivolan tilan mangalitza-possun kylkeä, punajuurta ja punajuuris-metanaa
Talon dijon maustettua perunasalaattia ja ylämaankarjan kieltä
Innalanmäen tilalta
Talonleipää ja paahdettua voita
Mahdollisuus myös useampaan vaihtoehtoon tai lisukkeen vaihtoon
Fenkoli- sitruunalohta ja tyrni-smetanaa
Perunakakkua
Toivolan tilan Mangalitza-possun niskaa ja kirsikkakastiketta
Vaahterasiirappi punajuuria
Innalanmäen tilan 56° Ylämaankarjan entrecotea, tummaa tattikastiketta
Paahdettuja juureksia
Kokonaisena paistettua Naudan sisäfileetä savu-viskikastiketta
Tryffeli-perunapyreetä
Jälkiruoka valintaa voi laajentaa kahvilla ja teellä 2€/henkilö.
Pannacottaa karamellisoidusta sitruunasta, manteli-leivosta ja tuoreita pensasmustikoita
Kolmen suklaan brownieta, kirsikkakompottia ja kirsikka-melbaa
Appelsiinipossettia, tuoreita vadelmia ja pähkinägranolaa
Ravintola Sumu tarjoaa vahvalla ammattitaidolla ja isolla sydämellä alusta loppuun saakka käsityönä valmistettua herkullista ruokaa ja rennon viihtyisää tunnelmaa Lappeenrannassa.